Vasemmistokeskustelu aloittaa poliittisen syksyn

Tampereella 17.9. Tiedonantaja-festivaalilla on tavattavissa paljon niitä aktivisteja, poliitikkoja ja maailman muuttajia, joista on voinut viime aikoina lukea mediasta tai tavata erilaisissa tapahtumissa ja protesteissa. Tiedonantaja-festivaalin tarkoitus on koota uusia voimia leikkauslistoja, yksityistämistä, eriarvoistumista ja rahanvaltaa vastaan. Tampereen keskustelujen lähtökohtana on laajapohjainen yhteistyö todellisen demokratian, tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Mukana on poliittista kenttää ajatellen poliitikkoja niin Demareista, Vihreistä, Vasemmistoliitosta kuin SKP:stä – kansalaisjärjestöissä toimijat ja ay-aktiivit ovat myös mukana näyttävästi.

Aloite vasemmalla

Punaisen ja punavihreän viikonlopun polttavat kysymykset liittyvät keskusteluun radikaaleista vaihtoehdoista tieksi ulos eurokriisistä, suomalaisen ay-liikkeen liittymisestä eurooppalaisiin kamppailuihin, vihapuheiden ja rasismin taustoista, kulttuurin voimasta, vähemmistöjen oikeuksista, Afganistanin sodasta, Latinalaisesta Amerikasta, perusturvasta sekä median roolista ja vaikutuksesta.

Vaikuttava joukko

Mukana mm. Jyrki Yrttiaho, Li Andersson, Jari Heinonen, Antti Holopainen, Karim Maiche, Juha Kovanen, Reko Ravela, Aimo Minkkinen, Ritva Harle, Jani Salminen, Seppo Ruotsalainen, Erkki Susi, Anita Kelles-Viitanen, Minna Henriksson, Marko Korvela, Yrjö Hakanen, Antti Ronkainen, Sippo Kähmi, Tuomo Melasuo, JP Väisänen, Mika Rönkkö, Silvia Eliana Aedo Sepúlveda ja kansainvälisiä vieraita.